Administraţie

2021-07-12, 13:56:49

Iluminatul public din comuna Brebeni, modernizat printr-un proiect finanţat de AFM

Administraţia locală din comuna Brebeni implementează un proiect cu finanţare europeană, prin Administraţia Fondului de Mediu (AFM), ce vizează modernizarea iluminatului public din localitate.

Proiectul „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin eficientizarea sistemului de iluminat public în comuna Brebeni, judeţul Olt” are o valoare totală de 492,898 lei, din care 84%, adică 414.034 lei, reprezintă finanţarea nerambursabilă decontată de AFM.

Este vorba despre 255 de spoturi cu iluminat LED ce vor fi montate pe străzile localităţii aflate în apropierea municipiului Slatina.

Pe lângă reducerea poluării, iluminatul LED reduce şi consumul de energie electică, astfel că presiunea de pe bugetul local al comunei Brebeni va mai scădea.

Comentarii

Redacţia

2021-07-12 13:56:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...