Comentariul Gazetei

2019-04-22, 10:38:11

„Colega ta mai are puţin şi-i zice lui Vâlcov, în timpul emisiunii, domnule primar, daţi-vă şi pantalonii jos...”

Mai acum câteva zile îmi spun părerea, în acest colţ al ziarului, despre toaletarea de regenerare a arborilor din oraş, care mie, personal, mi se pare perfect normală. N-am chef să mă trezesc cu vreo creangă în cap, în timpul unei furtuni, pentru că nu şi-a făcut primăria treaba. Asta cu „măcelărirea copacilor” e aruncată de dragul senzaţionalului, pentru că acei arbori au început deja să înverzească, însă, sigur, va mai trece ceva timp până îşi vor reface coronamentul. O astfel de acţiune de regenerare a mai fost în urmă cu vreo patru ani şi, slavă Domnului, nu a rămas Slatina fără copacii de pe marginea trotuarelor.

Pentru că nu împărtăşesc opinia, pe care sigur că i-o respect, a unei colege alături de care am lucrat o perioadă la postul local de televiziune, ea, colega „moralistă”, se trezeşte catalogându-mă drept portavocea primarului. M-a distrat si totodată mi s-a făcut lehamite, în condiţiile în care cunosc destul de bine prestaţiile acesteia în presă. Şi mi-am amintit ce îmi spunea o prietenă, despre emisiunile pe care le realiza colega mea, în perioada în care primarul urbei era Darius Vâlcov. „Nu mă pot uita la televizor, pe postul local. Colega ta mai are puţin şi-i zice lui Vâlcov, domnule primar, daţi-vă şi pantalonii jos! Atât de tare îl pupă-n fund...”.

Că presa, fie ea locală sau centrală, nu este independentă, este o altă temă, despre care se poate scrie destul. Ideea este alta. Când tu te ştii cine ai fost, şi cine eşti, şi vii să faci pe lupul moralist, este mult prea mult. Drept dovadă, de la acele elogii aduse „împăratului”, acum, fosta mea colegă, care are „principii solide” despre cum se face jurnalismul, are un alt împărat căruia îi aduce ode. Şi dacă aţi citit-o vreodată, v-aţi dat seama cine este noul împărat. Morala, lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba... În rest, accept criticile independenţilor.

Comentarii

Redacţia

2019-04-22 10:38:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...