Incident violent în Parcul Tineretului din Slatina: Un tânăr, reținut după ce a agresat doi bărbați (VIDEO)

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Slatina, a fost reţinut de poliţişti după ce a bătut doi bărbaţi, în Parcul Tineretului din Slatina. Una dintre victime a ajuns la spital.


Incidentul s-a petrecut pe 18 iunie, în jurul orei 00.00, în Parcul Tineretului din Slatina.

Potrivit poliţiştilor, tânărul în vârstă de 35 de ani, din Slatina, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat fizic doi bărbați de 50 și 51 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul de 50 de ani a rămas inconștient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Agresorul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventiv.„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 20 iunie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală.

 Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 21 iunie 2024 să fie prezentat Judecătoriei Slatina cu propuneri legale”, transmite IPJ Olt.