FOTO&VIDEO. CSM Slatina-SCM Craiova, scor 27-32, în ultima partidă din Liga Naţională

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 27-32, ultimul meci din acest sezon, încheiat cu retrogradarea din Liga Naţională, după şase sezoane petrecute pe prima scenă a handbalului. Duel cu SCM Craiova a reprezentat ultimul în tricoul grupării slătinene pentru multe dintre jucătoare, dar şi pentru banca tehnică condusă de Adrian Chiruţ, din postura de antrenor principal, care a anunţat că nu va continua la Slatina.

CSM Slatina a pierdut, scor 27-32, meciul cu SCM Craiova, disputat pe teren propriu. Slătinencele au condus aproape toată prima repriză, pentru ca actul secund să înceapă destul de slab. Jucătoarele pregătite de Adrian Chiruţ au echilibrat jocul în ultimele 15 minute, însă nu au reuşit să evite înfrângerea.

Confruntarea de pe teren propriu cu SCM Craiova a reprezentat ultimul meci la Slatina pentru o parte din jucătoare, dar şi pentru antrenorul Adrian Chiruţ, care a preluat echipa cu zece etape înainte de finalul sezonului.

Atmosfera în tribune a fost cât se poate de dezolantă, puţină lume fiind prezentă la ultimul joc din Liga Naţională, în schimb, galeria s-a aflat şi de această dată alături de echipă, încurajându-o pe tot parcursul partidei.

CSM Slatina a retrogradat de pe prima scenă a handbalului după şase sezoane. Victorina Bora a condus echipa până în etapa a 16-a, când a fost preluată cu şase puncte în clasament de antrenorul sucevean Adrian Chiruţ. Acesta a obţinut trei victorii, însă insuficiente pentru a reuşi salvarea de la retrogradare.