FOTO&VIDEO. CSM Slatina pierde, scor 18-22, meciul cu CS Dacia Mioveni

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 18-22, meciul de pe teren propriu cu CS Dacia Mioveni, contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Slătinencele au început slab jocul, cu foarte multe ratări, fiind conduse în faţa propriilor suporteri din primul până în ultimul minut. Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, s-a arătat total dezamăgită de prestaţia elevelor sale.

CSM Slatina a pierdut unul dintre meciurile capitale din acest sezon şi rămâne pe penultimul loc în clasament, cu doar şase puncte.  Slătinencele pregătite de Victorina Bora nu au avut forţa necesară pentru a învinge CS Dacia Mioveni, contracandidată în lupta pentru supravieţuire.

Jocul a început slab, cu numeroase ratări, din poziţii ideale, inclusiv multe aruncări de la şapte metri, în primele 30 de minute ale confruntării echipa slătineană reuşind să marcheze doar 8 goluri, 8-13 la pauză. Actul secund a fost ceva mai echilibrat, însă jucătoarele pregătite de Victorina Bora nu au reuşit să revină pe tabelă, partda încheindu-se cu o victorie usturătoare, scor 18-22.

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost interul de doar 17 ani, Diana Lixăndroiu, în timp ce pentru CS Dacia Mioveni s-a remarcat handbalista formată la CSS Caracal, Claudia Constantinescu, care a marcat nouă goluri.

După această partidă, CSM Slatina va întâlni, pe 29 decembrie, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea, într-o partidă în care şansele unui rezultat pozitiv sunt destul de mici.