FOTO&VIDEO. CSM Slatina pierde, scor 17-23, meciul cu Gloria Buzău

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 17-23, meciul de pe teren propriu din prima etapă a returului, disputat în compania celor de la Gloria Buzău. Handbalistele pregătite de Victorina Bora n-au avut nicio şansă, fiind conduse din primul până în ultimul minut. Cu doar şase puncte strânse, gruparea slătineană rămâne pe penultimul loc în Liga Naţională, direct retrogradabil.

Echipa de handbal CSM Slatina nu se regăseşte. Handbalistele pregătite de Victorina Bora nu au mai câştigat puncte de pe data de 26 septembrie 2022, de la partida cu CSM Târgu Jiu, din deplasare, când s-au impus la un gol, şi rămân în subsolul clasamentului, pe penultimul loc, cu doar şase puncte.

Duelul de pe teren propriu cu Glora Buzău, din prima etapă a returului, a fost dominat de la un capăt la altul de formaţia oaspete, care şi-a adjudecat cele trei puncte, scor 17-23.

Cea mai bună marcatoare în tabăra grupării slătinene, şi una dintre jucătoarele care a tras echipa după ea, a fost rebeca Necula, care a marcat 7 goluri.

Antrenorul secund al echipei slătinene, Iulian Perpelea, a fost cel care s-a prezentat la declaraţii, absenţa Victorinei Bora fiind motivată de o sedinţă cu jucătoarele.