FOTO&VIDEO. CSM Slatina pierde duelul cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar şansele de salvare sunt aproape nule

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 20-28, duelul de pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea, la capătul unei partide în care diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul. După acest meci, şansele echipei slătinene de a evita retrogradarea directă sunt aproape nule.

Speranţele reduse de a evita retrogradarea directă s-au năruit după meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, înfrângerea înregistrată de elevele pregătite de Adrian Chiruţ fiind oarecum previzibilă.

Chiar dacă nu au arătat rău, slătinencele nu s-au putut ridica la nivelul adversarelor, diferenţa de valoare fiind mare.

Cele mai bune marcatoare ale grupării slătinene, în meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, au fost Andreea Coman şi Rebeca Necula, cu câte patru reuşite, ultima semnând deja cu formaţia din Vâlcea, în timp ce în tabăra adversă Iryna Glibko a fost de neoprit, marcând zece goluri.

În urma acestui rezultat, coroborat cu victoria Zalăului cu SCM Craiova, CSM Slatina a coborât pe loc de retrogradare directă, cu 15 puncte adunate, fiind deja cu un picior în Divizia A. Slătinencele mai au un meci deplasare cu CSM Bucureşti, iar în ultima etapă, acasă, cu SCM Craiova. Chiar şi cu o victorie acasă, cu formaţia din Bănie, echipa slătineană nu va putea evita retrogradarea, dat fiind faptul că Mioveni are 19 puncte, iar Zalăul are 17, dar va evolua în ultima etapă cu SCM Galaţi, formaţie învinsă de toate echipele.