FOTO&VIDEO. CSM Slatina, la prima victorie în actualul sezon al Ligii Naţionale

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus, scor 24-18, în duelul cu CSM Galaţi, disputat pe teren propriu. Meciul era unul cu miză având în vedere faptul că niciuna dintre echipe nu adunase puncte. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au condus pe tabela de marcaj tot timpul, însă s-au desprins de adversare abia în minutul 40, jocul încheindu-se cu o victorie meritată. Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, a declarat, la finalul partidei, că este mulţumită doar de cele trei puncte, fiind supărată pe evoluţia modestă a elevelor sale, în special cea din prima parte a jocului.

 

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut primul succes din acest sezon în duelul de pe teren propriu cu CSM Galaţi, formaţie aflată pe ultimul loc în Liga Naţională.

Slătinencele au condus încă din debutul jocului, însă au intrat la vestiare cu un avans de doar un gol, scor 12-11. Actul secund a adus o evoluţie ceva mai bună, iar din minutul 40 jucătoarele pregătite de Victorina Bora au reuşit să se desprindă pe tabelă, partida încheindu-se 24-18.

Gruparea slătineană acumulează astfel primele trei puncte din acest debut de sezon. Cea mai bună marcatoare în tabăra grupării slătinene a fost interul Sonia Vasiliu, cu cinci goluri marcate, în timp ce la oaspeţi s-a remarcat Andriţa, care a reuşit să înscrie şase goluri.

Dată fiind miza partidei, oficialii echipei de handbal CSM Slatina au pregătit pentru suporteri şi câteva surprize. Toţi spectatorii prezenţi la sala au primit câte o fotografie cu echipa, iar la final au putut solicita autografe din partea jucătoarelor preferate. De asemenea, a fost organizată o tombolă pentru posesorii de abonamente, iar câştigătorul a primit un tricou de joc al uneia dintre cei trei portari din lot.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, s-a arătat nemulţumită de evoluţia jucătoarelor sale, în mod special de prima repriză, însă s-a bucurat pentru cele trei puncte.