FOTO. Şoferi luaţi de radar, pe DN 65, în Negreni

Mai mulţi şoferi au fost luaţi de radar, pe DN 65, Slatina-Piteşti, în localitatea Negreni, în urma unei acţiuni desfăşurate de IPJ Olt. Printre aceştia, doi bărbaţi, din Dolj, care aveau peste 100 de km/oră, pe un sector unde limita este 50.

 

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  au desfăşurat, astăzi, 3 februarie, o acţiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și impunerea respectării regimului legal de viteză.

În cadrul activităților, în jurul orei 09:30,  polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 106 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

De asemenea, în jurul orei 09:40,  polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

„Polițiștii le-au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan și să circule cu prudență, astfel încât să poată evita orice pericol, expunându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regimul legal de viteză”, transmite IPJ Olt.