FOTO. Sediu nou pentru Asociaţia Comunelor din România, Filiala Olt. „Este casa noastră, a tuturor primarilor”

Pentru prima dată de la înfiinţare, în 2001, Filiala judeţeană Olt a Asociaţiei Comunelor din România a sediu propriu. Cu efortul preşedintelui ACoR Olt, Gheorghe Florin Tiutiu, primarul comunei Nicolae Titulescu, şi spijinul primarilor care fac parte din organizaţie, s-a reuşit achiziţionarea unui spaţiu, care astăzi a fost inaugurat. 


Luna cadourilor vine cu un sediu nou pentru ACoR Olt. La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, cei doi vicepreşedinţi, Viergil Delureanu şi Ionuţ Iavn, prefectul de Olt, Florin Homorean, preşedintele ACoR, Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana-Băi, Dâmboviţa, preşedintele ACoR Argeş, unul dintre membrii fondatori, Ion Dumitru, primarul comunei Albota, şi primari din comunele judeţului Olt. 

Un sediu modern şi primitor le stă acum la dispoziţie tuturor primarilor olteni, în Slatina, pe strada General Aurel Aldea, nr. 33A, bloc E 2, scara A, eraj 5, apartament 23. 

„Sper că această nouă locaţie să dureze cât vor dura comunele din judeţul Olt şi din întreaga ţară. Ea este casa noastră, a tuturor primarilor, aici vom avea un loc al nostru, de care ne vom putea folosi când vom avea nevoie. Uşa va fi deschisă de luni până vineri, de la 8.00, până la 16.00”, a precizat preşedintele ACoR Olt, Florin Tiutiu. 

  • Foto FOTO. Sediu nou pentru Asociaţia Comunelor din România, Filiala Olt. „Este casa noastră, a tuturor primarilor”
  • Foto FOTO. Sediu nou pentru Asociaţia Comunelor din România, Filiala Olt. „Este casa noastră, a tuturor primarilor”
  • Foto FOTO. Sediu nou pentru Asociaţia Comunelor din România, Filiala Olt. „Este casa noastră, a tuturor primarilor”

Prezent la eveniment, preşedintele CJ Olt a avut un mesaj de felicitare pentru primarii judeţului care au făcut posibilă achiziţia acestui spaţiu. 

„Ca de fiecare dată, primarii judeţului Olt au arătat că sunt o forţă. Este un sediu foarte frumos, pe care sper să-l folosească în interesul comunelor din judeţ şi, astfel, să-şi justifice existenţa. Îi felicit pe toţi cei care au făcut posibil acest eveniment. Comunele din judeţul Olt, în ultima perioadă, s-au schimbat foarte mult. Este în primul rând meritul primarilor pentru că au reuşit să atragă investiţii din diverse surse, fonduri europene, buget naţional, dar şi din surse proprii. De asemenea, este rolul programelor pe care le-au avut la dispoziţie. Aşa cum ştiţi, guvernarea PSD, de fiecare dată, a avut importante programe de infrastructură pentru comunele din România, nu numai din judeţul Olt, iar acest lucru, uşor, uşor, se vede. În momentul de faţă avem foarte multe localităţi puse la punct, cu apă, canalizare, şcoli, grădiniţe. Şi, în ultima perioadă, cu gaze, iar după programele aflate acum în desfăşurare vom avea mai bine de jumătate din localităţile judeţului racordate la gaze. ”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu. 

După ciocnirea unei cupe de şampanie, primarii s-au întrunit pentru susţinerea Adunării Generale a ACoR Olt.