FOTO. Moş Nicolae a ajuns deja la copiii din Corabia. 1.600 de pachete cu dulciuri au fost împărţite în grădiniţe, şcoli şi în centrele de bătrâni

Consiliul Local şi Primăria Corabia au fost ajutoarele lui Moş Nicolae, făcându-i astfel fericiţi pe copiii din grădiniţe şi şcolile gimnaziale. De asemenea, pachete cu dulciuri au primit şi bătrânii din Centrul Medico Social, copiii din căsuţele de tip familial, dar şi persoanele aflate în Complexul Servicii Persoane Adulte-Centrul de Îngrijire şi Asistenţă.

Şi în acest an, Primăria Corabia a oferit 1.600 de pachete cu dulciuri ci ocazia Sfântului Nicolae, pe care, în special micuţii îl aşteaptă cu nerăbdare. Cu sprijinul autorităţilor locale, Moşul a ajuns încă de astăzi în grădiniţele şi şcolile din oraş, dar şi în centrele de îngrijire şi asistenţă socială.

Pentru că au fost cuminți și pentru că au învățat bine, Consiliul Local și Primăria Corabia, respectând tradiția, a pregătit 1600 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII-a, cadouri care au fost distribuite în toate grădinițele și școlile din oraș în dimineața zilei de 5 Decembrie.  Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități din orașul Corabia, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „ Sfânta Elena” Corabia, Complex Servicii Sfânta Elena, Complex Servicii Persoane Adulte Corabia – Centrul de Îngrijire și Asistență.

Am îmbinat tradiția cu placerea de a oferi,am visat cu ochii deschiși și am lăsat spiritul lui Moș Nicolae să ne invadeze sufletul! Îi așteptam pe copii și la aprinderea luminițelor de sărbători, astăzi, la ora 17,15 în Piață Independenței.

Primarul orașului Corabia, Iulică Oane, urează tuturor copiilor, părinților ,educatorilor, învățătorilor și profesorilor, multă sănătate și sărbători fericite alaturi de cei dragi!”, transmite Primăria Corabia.

În această seară, în oraşul Corabia, se va aprinde şi iluminatul festiv, astfel încât sărbătorile de iarnă să fie întâmpinate aşa cum se cuvine.