FOTO. Elevi ai Liceului cu Program Sportiv, întâlnire cu jucătorii echipei CSM Slatina

Componenţii echipei CSM Slatina s-au întâlnit, astăzi, cu elevii a trei clase de la Liceul cu Program Sportiv, care au efectuat o vizită la baza de pregătire. Oficialii clubului le-au vorbit elevilor despre sporturile care se pot practica în cadrul Clubului Sportiv Municipal, în timp ce jucătorii le-au răspuns tuturor întrebărilor legate de sportul rege.

Sub îndrumarea cadrelor didactice, trei clase de elevi, de la Liceul cu Program Sportiv Slatina, au vizitat astăzi Complexul Sportiv „1 Mai”, acolo unde au fost întâmpinaţi de oficialii, antrenorii şi componenţii echipei de fotbal CSM Slatina.

Oficialii divizionarei secunde slătinene le-au vorbit copiilor despre secţiile din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, despre importanţa practicării unui sport şi beneficiile pe care le aduce, dar mai ales despre fotbal. De asemenea, copiii au vizitat stadionul, dar şi celelalte terenuri de antrenament, iar jucătorii le-au răspuns tuturor curiozităţilor legate de sportul rege.

Acţiunea de socializare s-a încheiat cu fotografii, elevii primind totodată, din partea jucătorilor, şi materiale promoţionale cu însemnele Clubului Sportiv Municipal Slatina.