FOTO. CSM Slatina, victorie la scor la primul meci în Divizia A. „Este un început favorabil de campionat”

Cu un lot nou în care se regăsesc jucătoare din afară, care au evoluat pentru echipele naţionale din ţările lor , CSM Slatina a luat cu asalt startul Diviziei A. Handbalistele pregătite de Attila Horvath s-au impus, scor 55-14, contra formaţiei ACS Spartac Bucureşti, la capătul unei partide în care slătinencele n-au avut milă de adversare.

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus la scor, 55-14 (29-8), în primul meci din cadrul Diviziei A, susţinut pe teren propriu cu ACS Spartac Bucureşti. Doar atmosfera din sală, creată de galeria echipei slătinene, a adus aminte de meciurile din Liga Naţională. Altfel, diferenţa dintre cele două echipe de pe teren a fost evident prea mare. Handbalistele slătinene au marcat 55 de goluri, în timp ce adversarele abia au izbutit să înscrie câteva pe repriză. De asemenea, slătinencele au mai ratat cel puţin 15 situaţii din postura de unu la unu cu portarul, practic pe teren fiind o singură echipă care a contat.

Antrenorul formaţiei slătinene, Attila Horvath, s-a arătat încântat de publicul prezent în sală, care a venit să susţină echipa în drumul spre promovare.

Îmi face plăcere când văd atât public în sală, mă bucur că aceşti suporteri şi galeria sunt alături de noi. Legat de joc, nu pot să spun foarte multe, a fost un meci de handbal atipic, sunt puţin nemulţumit pentru că am ratat foarte mult, ceea ce nu este ok, dar una peste alta este un început de campionat favorabil, şi sper din tot sufletul să putem să ridicăm ştacheta de la meci la meci.

Am încercat să facem un lot competitiv în Slatina, luăm fiecare meci în parte, sper din tot sufletul, în primul rând pentru oraş, pentru aceste jucătoare, ca la 15 mai să ne bucurăm împreună de o nouă promovare”, a transmis Attila Horvath.  

Marcatoarele echipei CSM Slatina: Elena Fulgoi - 13, Ana Radovic - 10, Jovana Sazdovska - 7, Diana Lixăndroiu - 5, Cristina Boian - 5, Sonia Vasiliu - 4, Sanja Premović - 4, Vanessa Predescu - 3, Valentina Lecu - 2, Mara Matea - 1, Gabriela Istratie - 1.  • Foto FOTO. CSM Slatina, victorie la scor la primul meci în Divizia A. „Este un început favorabil de campionat”
  • Foto FOTO. CSM Slatina, victorie la scor la primul meci în Divizia A. „Este un început favorabil de campionat”
  • Foto FOTO. CSM Slatina, victorie la scor la primul meci în Divizia A. „Este un început favorabil de campionat”
  • Foto FOTO. CSM Slatina, victorie la scor la primul meci în Divizia A. „Este un început favorabil de campionat”