FOTO. CSM Slatina, rezultat pozitiv cu aspiranta la promovare, Oţelul Galaţi

Echipa de fotbal CSM Slatina a reluat meciurile din Liga a II-a contra unei formaţii puternice, cotată cu şanse mari la promovarea în Liga I, Oţelul Galaţi. Confruntarea disputată pe Stadionul „1 Mai” s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, la capătul unei partide aprig disputate.

Slătinenii au dat ritmul jocului şi au pus presiune pe adversar mai bine de jumătate din prima repriză, creându-şi mai multe oportunităţi de a deschide scorul, însă cea mai importantă fază l-a avut protagonist pe GeorgeLeaţă. După o combinaţie în flancul stâng cu Doman, Leaţă pătrunde în careu, printre doi adversari, însă este agăţat de unul dintre fundaşii adversi. Penalty-ul nu este acordat de arbitru, spre nemulţumirea suporterilor prezenţi în număr mare în tribună, în ciuda ploii de afară.

Oaspeţii au creat şi ei pericol prin Kehinde Fatai, care a fost mai tot timpul flancat de unul dintre fundaşii centrali ai grupării slătinene, iar în minutul 25 au avut un gol anulat, după ce Juri Cisotti a trimis, din 10 metri, în poartă, un balon preluat cu mână.

Actul secund a adus un joc de luptă, în care ambele formaţii au încercat să se apere cât mai bine şi să dea lovitura pe contraatac. Cea mai mare ocazie a Slatinei s-a petrecut în minutul 55, când Leaţă este lansat pe contraatac, pătrunde în careu şi trimite la colţul lung, însă mingea se scurge pe lângă poartă.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, un rezultat care i-a mulţumit, în cele din urmă, pe ambii antrenori.


  • Foto FOTO. CSM Slatina, rezultat pozitiv cu aspiranta la promovare, Oţelul Galaţi


Suntem pe primul loc, după cum se ştie, la capitolul defensivă, avem cele mai puţine goluri primite, iar băieţii au fost atenţi în primul rând să nu primească gol, pentru că ştim ce s-a întâmplat cu Unirea Constanţa...Când primeşti gol acasă, e foarte greu să întorci rezultatul. A fost un joc de luptă, era de aşteptat. Oţelul Galaţi are un joc bine pus la punct, pentru o echipă care vrea să promoveze, practică un fotbal pe care-l are CFR Cluj, foarte pragmatic, aruncă multe mingi în jumătatea adversă, sunt foarte buni la dueluri câştigate. Până la urmă, eu sunt mulţumit, este un 0-0 echitabil, în urma unui meci de luptă”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

 Întrebat despre penalty-ul neacordat, Oprescu nu a dorit să comenteze decizia.

 Mi-au spus şi mie prietenii, care au văzut meciul la televizor, că am avut penalty, dar nu comentez arbitrajul, mă interesează mai mult jocul echipei mele, evoluţia băieţilor şi ce trebuie să facem noi ca să fie mai bine. Mai avem două meciuri din cadrul sezonului regulat, în care urmărim maximum posibil...Acum, rămâne de văzut. Vedeţi ce echilibru a fost în acest început de campionat, exeptând partida de la Iaşi, au fost foarte multe rezultate de egalitate”, a mai spus Oprescu.


  • Foto FOTO. CSM Slatina, rezultat pozitiv cu aspiranta la promovare, Oţelul Galaţi


 Şi antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, s-a arătat mulţumit de remiza înregistrată la Slatina.

 Astăzi am câştigat un punct contra unei echipe agresive, bine bregătită fizic, sunt convins că până la final echipa din Slatina nu va mai pierde niciun joc sau nu va mai pierde puncte. Am început puţin ezitant partida, după care ne-am revenit...A fost exact cum mă aşteptam, un meci de luptă, de angajament, iar echipa mea a răspuns foarte, foarte bine. Ţinând cont că e primul meci, după două luni de pregătire, sunt mulţumit, au făcut efort...”, a declarat Dorinel Munteanu, după joc.

Cu acest rezultat, CSM Slatina se află pe locul zece în clasamentul Ligii a II-a, cu 23 de puncte acumulate. Runda viitoare, gruparea slătineană va întâlni, în deplasare, Pandurii Târgu Jiu, formaţie aflată pe poziţia a 12-a, cu 22 de puncte.

CSM Slatina: Ionuţ Pop ,Mitran, Sălcianu, Gherghe, Pisăru, D. Toma, Anghelina, C-tin. Radu, Doman (cpt.), Leață, Plokhotnyuk. Au mai jucat: Andrei Traşcu, David Oprescu, Ciocâlteu, Palade, Danciu.