FOTO. CSM Slatina revine duminică din cantonament. „Toată lumea a răspuns bine pregătirii”

Divizionara secundă CSM Slatina revine duminică, 22 ianuarie, din stagiul pregătirii centralizate, de 10 zile, susţinut la munte. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, este mulţumit de modul în care jucătorii aflaţi sub comanda sa au răspuns pregătirii.

Echipa de fotbal CSM Slatina revine, peste doar două zile, din stagiul pregătirii centralizate de la Fundata, Complex Cheile Grădiştei. Chiar dacă programul a fost unul intens, cu două antrenamente pe zi, primul tehnico-tactic, iar cel de-al doilea bazat pe acumulări, jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu nu au întâmpinat probleme medicale serioase, tot lotul fiind valid.

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene, Daniel Oprescu, este mulţumit de modul în care jucătorii săi s-au angrenat la efort.

Toată lumea a răspuns bine pregătirii. Şi jucătorii noi au ştiut, încă de la început, că vin la o echipă care pune foarte mult accent pe pregătirea fizică, aşa că nu au fost probleme. Nu avem accidentări, sunt mici probleme, tendinite, care apar în urma efortului fizic, însă sunt normale în această perioadă”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.


  • Foto FOTO. CSM Slatina revine duminică din cantonament. „Toată lumea a răspuns bine pregătirii”
  • Foto FOTO. CSM Slatina revine duminică din cantonament. „Toată lumea a răspuns bine pregătirii”
  • Foto FOTO. CSM Slatina revine duminică din cantonament. „Toată lumea a răspuns bine pregătirii”
  • Foto FOTO. CSM Slatina revine duminică din cantonament. „Toată lumea a răspuns bine pregătirii”


Staff-ul tehnic al grupării slătinene a menţinut nucleul de jucători, în această iarnă, fiind realizate câteva transferuri care să întărească în primul rând compartimentul ofensiv. Potrivit statisticilor, CSM Slatina şi Unirea Slobozia sunt echipele cu cea mai bună apărare, în cele 16 partide scurse din actualul sezon, având doar 10 goluri primite. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, spune că în mare acesta este lotul, însă oricând ar mai putea apărea o nouătate, care să aducă un plus de valoare.

„Am mai avea nevoie de unul, doi jucători, este posibil să mai apară noutăţi, însă deocamdată nu este nimic concretizat”, a precizat Oprescu, cu privire la lot.

Componenţii grupării slătinene vor avea două zile libere, după cantonamentul montan, urmând să continue pregătirea pe plan local. Sunt perfectate, de asemenea, şapte jocuri de pregătire până la prima partidă oficială programată pe data de 25 februarie, pe teren porpriu, cu Oţelul Galaţi.

 Programul jocurilor de pregătire:

 28 ianuarie: CSM Slatina-Minerul Costeşti (acasă)

 1 februarie: CSM Slatina- Dinamo Bucureşti (locul disputării nu este stabilit)

 4 februarie: CSM Slatina- CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă)

 8 februarie : CSM Slatina-Sporting Roşiori (acasă)

 11 februarie: CSM Slatina-Progresul Spartac (deplasare)

 15 februarie: CSM Slatina- CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit)

 18 februarie: CSM Slatina- CS Comunal Şelimbăr (acasă)