FOTO. CSM Slatina o învinge pe Politehnica Iaşi, aspirantă la promovarea în Liga 1

Echipa de fotbal CSM Slatina obţine o nouă victorie extraordinară pe teren propriu, contra unei alte aspirante la promovarea în Liga I. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu s-a impus, scor 1-0, cu Politehnica Iaşi, formaţie preluată de Leo Grozavu. Golul victoriei a fost marcat, în minutul 30, de către căpitanul de echipă Cătălin Doman.

CSM Slatina furnizează o nouă surpriză în actuala ediţie a Ligii a II-a. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a învins, pe teren propriu, Politehnica Iaşi, formaţie ce se afla pe locul patru în clasament, înaintea acestei întâlniri. De altfel, formaţia din Copou, preluată de curând de Leo Grozavu, după plecarea lui Claudiu Niculescu, are obiectiv promovarea în Liga I.

Slătinenii au făcut un joc bun şi nu le-au dat nicio şansă adversarilor, care nu şi-au creat nicio ocazie importantă. Golul victoriei a venit în minutul 30, când Niţu recuperează un balon în jumătatea adversă, îl lansează pe Doman, care driblează doi adversari şi şutează, din careu, la colţul lung, aducând astfel deschiderea scorului.

Slătinenii şi-au blocat bine adversarii, iar pe contraatac mai puteau înscrie. Trancă a avut o ocazie mare, în minutul 85, însă şutul său de la 18 metri a fost respins de portar în corner.

S-a terminat 1-0, la capătul unei partide în care slătinenii şi-au atins obiectivul, cele trei puncte. Runda viitoare, gruparea slătineană va evolua, în deplasare, joi, 27 octombrie, de la ora 17.00, cu Dinamo Bucureşti. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1.

CSM Slatina: Pop, Constantin Radu, Sălcianu, Gherghe, Pisăru, Dorin Toma, Traşcu, David Oprescu, Cătălin Doman, leaţă, Luis Niţu. Au mai jucat: Şerban, Popovici, Oliveira, Trancă, Dinu Cristinel.

Antrenor: Daniel Oprescu.