Femeie lovită de o maşină, în Curtişoara. Victima găsită căzută pe stradă, iar şoferul este căutat după ce a fugit de la locul accidentului

O anchetă a fost deschisă de poliţişti după ce, joi dimineaţă, o femeie a fost găsită căzută pe stradă, în comuna Curtişoara, cel mai probabil fiind victimă a unui accident rutier cu fugă de la locul faptei.

Femeia a fost gasită cazută în stradă, pe DJ 546, în comuna Curtisoara, posibil fiind victima unui accident rutier.

Ea a  fost transportata la spital, cu multiple fracturi, tumefiată.

Poliţiştii au deschis un dosar şi fac cercetări pentru a-l identifica pe şoferul care a lovit-o pe femeie şi a fugit de la locul faptei.

"La data de 21 septembrie 2023, în jurul orei 04:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.