Fără penalizări pentru corăbienii care îşi plătesc impozitele restante, până pe 30 noiembrie

Primăria Corabia a hotărât să vină în ajutorul celor care au restanţe fiscale, astfel că toţi cei care îşi vor plăti impozitele vechi nu vor fi taxaţi suplimentar. Măsura se aplică atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice. 


Consiliul Local Corabia a aprobat, joi, o hotărâre prin care toţi cei care îşi plătesc taxele restante, în perioada 2 octombrie – 30 noiembrie, nu vor plăti majorări de întârzieri. 

„Pentru a veni în sprijinul contribuabililor şi pentru prevenirea acumulării de noi datorii la bugetul local, stimularea achitării obligaţiilor fiscale principale restante şi creşterea gradului de colectare a impozitelor şi taxelor locale, Consiliul Local Corabia, întrunit ieri în ședință ordinară, a hotărât scutirea de la plata majorărilor de întârziere, înregistrate în evidențele fiscale aferente tuturor creanțelor bugetare, datorate de către contribuabili persoane fizice și juridice. Această înlesnire intră în vigoare luni, 2 octombrie și este valabilă până în data de 30.11.2023”, au precizat reprezentanţii Primăriei Corabia.