Emisiunea „Schimb de mame” recrutează concurenţi din Olt. 2.000 de lei, suma oferită pentru o săptămână de experienţe unice într-o altă familie

Cunoscută emisiune „Schimb de mame” caută familii dornice să participe la o experienţă inedită. Concurenţii vor primi la finalul filmărilor, care vor dura o săptămână, suma de 2.000 de lei, dar şi şansa marelui premiu în valoare de 2.000 de euro, acordat mamei ideale, care va fi aleasă în urma votului telespectatorilor. Două familii din Olt s-au înscris deja în concurs.

Emisiunea „Schimb de mame” caută concurenţi în judeţul Olt, şi nu numai, pentru noul sezon care va fi difuzat din această toamnă pe postul Prima TV. Mămicile care vor participa în emisiune vor primi suma de 2.000 de lei, la finalul filmărilor care vor dura o săptămână, dar şi şansa marelui premiu în valoare de 2.000 de euro. De asemenea, familiile care vor participa la concurs vor fi testate gratuit pentru depistarea COVID-19.

„Familiile trebuie să aibă cel puţin un copil minor, vârsta minimă acceptată fiind de 2 ani. Pot fi şi familii cu copii mai mulţi, dar cel puţin unul dintre ei să fie minor. Toată familia va fi testată COVID-19, iar filmările durează o săptămână. Punem la dispoziţia familiei maşină, care preia mămica de la domiciliu. Suma pe care o primesc la finalul săptămânii de filmări este de 2.000 de lei, dar şi şansa marelui premiu pentru cea mai votată mămică”, a precizat Mădălina Militaru, director zonal al firmei Irena Events, care se ocupă de recrutarea concurenţilor. 

Potrivit spuselor Mădălinei Militaru, există deschidere din partea mămicilor, care doresc astfel să-şi testeze limitele, dar mai ales să se perfecţioneze ca mame, în familii ale căror obiceiuri reprezintă o necunoscută. 

„Până în acest moment, s-au înscris în concurs două mămici din Olt, din Pleşoiu şi Schitu. Spre exemplu, mămica din Schitu este înscărcinată şi mai are o fetiţă, de aproximativ 4 ani, şi îşi doreşte să vadă cum va face faţă unei provocări în cazul în care va merge într-o familie cu mai mulţi copii. De asemenea, mămica din Pleşoiu are o afacere proprie, confecţionează produse hand-made, iar mămica care va veni va trebui să o suplinească. Pe 30 iulie vor începe filmările în familia din Pleşoiu”, a mai precizat Mădălina Militaru.

Familiile trebuie să îndeplinească condiţii medii de trai, însă se cere exclusiv ca mămica de schimb să aibă propria cameră sau o cameră pe care să o împartă cu copiii.

Căutăm familii modeste, însă mama de schimb trebuie să aibă cameră separată sau să doarmă cu copiii. Dacă este un apartament cu două camere, tatăl doarme într-o cameră, iar mama cu copiii”, a mai precizat Mădălina Militaru.

În cadrul filmărilor, oraşele sau comunele din care vor participa concurenţii vor beneficia de o oarecare promovare, mai spune Mădălina Militaru, care până în acest moment a recrutat şi mămici din Arad, Timişoara, Hunedoara sau Maramureş. Aşa că, mamele de schimb pot ajunge în locuri pe care până în acest moment poate că nici nu le-au vizitat.

„Să fac parte din producţia acestei emisiuni m-a motivat foarte mult. Judeţul Olt, oraşul Slatina vor fi promovate, tocmai de aceea îmi doresc să se înscrie cât mai multe mame de aici. Am înscris persoane din Arad, Maramureş, Timişoara, Hunedoara, iar în cadrul acestei emisiuni comunităţile respective sunt promovate. Tocmai de aceea, sper să se înscrie cât mai multe persoane, pentru că trebuie să recunoaştem, cei 2.000 de lei nu sunt puţini, reprezintă un salariu”, a mai spus Mădălina Militaru, care a precizat că persoanele dornice să se înscrie o pot contacta la numărul de telefon 0764.333.167, ulterior echipa de producţie urmând să ia legăturile cu familiile respective. 

De asemenea, se pot face înscrieri şi pentru emisiunea „Super Nanny”. Un psiholog va ajunge în familiile înscrise în concurs, care va „educa” atât părinţii, cât şi copiii. Suma pe care o primesc familiile dornice de o astfel de provocare este de 3.000 de lei, iar filmările vor dura tot o săptămână