Emil Moţ dă startul Sărbătorilor de Iarnă, la Slatina. Vineri seară se aprinde iluminatul festiv

Primarul Emil Moţ dă startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă, în seara de 1 Decembrie, când aprinde iluminatul festiv.

El i-a invitat pe slătineni să vină în Parcul Tineretului, vineri, începând cu 1 Decembrie.

„Dragi slătineni, este momentul să aducem magia sărbătorilor în inimile noastre. Vă invit vineri, 1 Decembrie, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17:30 pentru a da startul oficial Sărbătorilor de Iarnă. Târg de Crăciun, lumini strălucitoare, bucurie și atmosferă de basm vă așteaptă într-un cadru magic. Veniți împreună cu familia și prietenii să trăim momentul magic al Sărbătorilor!”, a transmis Moţ.

Iluminatul festiv se aprinde la 17.30, momentul fiind urmat de un concert susţinut de Ionică Moroşanu, până la ora 18.15.

Între 18.15 şi 19.00, pe scenă va urca trupa Ro-Mania.

Seara se închide cu un concert oferit e Amna, între 19.00 şi 19.45.

Evenimentul este prezentat de Andrei Duban.

Finanţarea pentru acest eveniment din Parcul Tineretului este asigurată printr-o sponsorizare.

Totodată, acolo va funcţiona şi parc de distracții, cu tematica Sărbătorilor de Iarnă, în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

Reamintim că după aprobarea Ordonanţei 90/2023, administraţiile locale şi instituţiile de stat nu mai pot angaja noi cheltuieli, în lunile noiembrie şi decembrie, pentru a se încadra în deficit. Din acest motiv, în mai multe localităţi nu se mai organizează evenimente cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Primăria Slatina a reuşit să obţină sponsorizări şi, în perioada 1 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, pe Aleea Eroilor din proximitatea Parcului Tineretului va funcţiona un Târg de Crăciun cu 30 de căsuţe, unde vor veni diverşi comercianţi.