Echipa de handbal CSM Slatina se va reuni pe data de 15 iulie

Echipa de handbal CSM Slatina va da startul pregătirilor pentru Liga Naţională pe data de 15 iulie. Oficialii echipei slătinene au anunţat numele a trei jucătoare care se vor alătura lotului pregătit de Attila Horvath, Adina Cace (SCM Craiova), portarul Merve Erbektaş (Kastamonu Belediyesi GSK) şi centrul Döne Gül Bozdoğan (Bursa Büyükșehir Belediyesi SK). Alte două handbaliste, un pivot şi un inter stânga, vor veni să întărească nou-promovata CSM Slatina în noul sezon al Ligii Naţionale, care va începe în primele zile ale lunii septembrie.

 

Antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath, va da startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii Naţionale pe data de 15 iulie. Pregătirea se va desfăşura pe plan local. De asemenea, sunt perfectate jocuri în cadrul a trei turnee de pregătire, la Târgu Jiu, Vâlcea şi în Ungaria.

 Cât priveşte lotul, antrenorul Attila Horvath spune că vor mai fi anunţate alte două transferuri, un pivot şi un inter stânga, toate jucătoarele care au semnat fiind transferate la solicitarea acestuia.

 Ştiam exact ce avem nevoie, am urmărit toate aceste jucătoare pe care le-am adus, vor mai veni un pivot şi un inter stânga, pentru a suplini plecarea Dianei Lixăndroiu, care şi-a dorit să evolueze la o echipă cu pretenţii în competiţiile internaţionale. Am adus jucătoare care să aducă plus valoare pentru Liga Naţională, jucătoare cu experienţă, care au jucat în competiţii internaţionale. Îmi place continuitatea, şi pe lângă lotul pe care îl aveam, am adus jucătoare exact pe posturile care aveam nevoie să fie îmbunătăţite şi să creăm concurenţă. Primul an va fi foarte dificil, tocmai de aceea aveam nevoie de jucătoare cu experienţă”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath.