Doriți să achiziționați un portofel din piele naturală? Iată 3 factori care au nevoie de atenția dumneavoastră

Un portofel îndeplinește atât de multe funcții, încât alegerea unui model cât mai potrivit poate fi foarte provocatoare. Portofelul este un accesoriu atemporal, care vă însoțește aproape mereu în viața de zi cu zi, completându-vă ținuta, găzduindu-vă cele mai importante articole și exprimându-vă personalitatea. Prin urmare, portofelul nu este doar un simplu accesoriu. Dacă veți alege un portofel care vă îndeplinește toate cerințele și dacă îl veți întreține corespunzător, sunt șanse foarte mari să vă bucurați de această achiziție o perioadă îndelungată de timp. 


Iată care sunt punctele cheie de luat în considerare atunci când doriți să vă achiziționați un portofel:

Designul și dimensiunea portofelului

Dimensiunea este principalul factor căruia trebuie să acordați atenție la alegerea unui nou portofel. Dacă este prea mare, s-ar putea să nu încapă cu ușurință în buzunar, în geantă, în rucsac sau în compartimentele mașinii. În schimb, dacă este prea mic, nu va avea suficientă capacitate pentru a vă găzdui toate articolele esențiale, precum documente, carduri și bani. Dacă prioritizați funcționalitatea și durabilitatea, atunci puteți opta pentru portofele de damă cu mai multe compartimente, inclusiv un compartiment pentru bancnote, multiple compartimente pentru carduri și un compartiment pentru monede. Un astfel de portofel prezintă cele mai esențiale caracteristici, așa că poate ține o viață întreagă. O alternativă mai compactă la portofelul cu multiple compartimente este suportul pentru carduri. Fiind realizat doar pentru carduri, este foarte subțire și poate cu strecurat cu ușurință în buzunarul unui palton, în rucsac, în geantă sau în mașină. Puteți opta, de asemenea, și pentru portofele blocate prin RFID, care vă protejează cardurile contactless atunci când sunteți în mișcare. Aceasta este o caracteristică ce devine din ce în ce mai importantă și care vă poate garanta siguranța financiară. 

Portofel clasic sau suport pentru carduri?

În general, un portofel clasic din piele naturală prezintă opt buzunare generoase pentru cardurile de credit, iar în spatele lor, se află alte două buzunare discrente, plasate convenabil la vedere și suficient de mari pentru a ține bancnote și chitanțe. Alternativ, dacă preferați un portofel de carduri, acesta are dimensiuni mai compacte. Un suport standard pentru carduri măsoară 10 cm x 7,5 cm și este accesoriul perfect pentru persoanele care doresc să aibă la îndemână doar elementele esențiale pentru rutina de zi cu zi. Un suport pentru carduri are un design simplu și minimal și este potrivit pentru carduri, bancnote și abonamente de călătorie. 

Nuanțe subtile sau culori îndrăznețe?

Designul unui portofel este un factor la fel de important precum dimensiunea sa. Indiferent dacă vă numărați printre persoanele mai tradiționaliste sau mereu preferați accesorii mai diferite, colecția modernă de portofele de damă include o varietate de modele atât în nuanțe neutre, cât și în culori curajoase. Aveți la dispoziție o selecție extinsă de portofele din piele în nuanțe intense de negru, maro, cafeniu, bleumarin sau vișiniu. Dacă doriți să dăruiți un portofel unei persoane dragi, nu veți da greș cu un portofel într-o nuanță neutră, deoarece este foarte versatil și se potrivește cu o varietate de genți și rucsacuri. Dacă sunteți în căutarea unor portofele mai diferite, atunci vă puteți îndrepta atenția către portofelele în nuanțe sofisticate de bleumarin, verde, roșu, corai sau vișiniu. Acestea sunt culori bogate, care trădează o personalitate îndrăzneață și care conferă portofelului mai mult caracter pe măsură ce pielea îmbătrânește.