Donorium, aplicaţie pentru programarea la donare de sânge în cadrul Centrului de Transfuzii Slatina

Persoanele din judeţul Olt, care doresc să doneze sânge, se pot programa la data şi ora dorite prin intermediul unei aplicaţii, Donorium, care poate fi descărcată pe telefonul mobil. Astfel, timpul de aşteptare va fi cu mult redus.

Centrul de Transfuzii Slatina anunţă persoanele care doresc să doneze sânge că au posibilitatea de a accesa aplicaţia Donorium, prin intermediul căreia se pot programa la data şi ora dorite, astfel încât timpul de aşteptare să fie cât mai mic.

Vă rugam sa accesati platforma de programare la donare sange , în aplicatia Donorium! Este accesibilă,rapida şi vă inlesneste donarea de sange la o data si ora pe care le alegeţi dumneavoastra!

Programul de donare este zilnic,interval orar 8-12,de luni pana vineri, sediul CTS Olt, Slatina, str Ecaterina Teodoroiu, nr 28, Policlinica Veche.

 Initierea programarii permite accesul  in unitate la  o anumita data si  ora, generate şi agreate de dumneavoastră din aplicatie ,evitandu-se astfel timpii de asteptare!”, transmite Centrul de Transfuzii Slatina.

De asemenea ,donatorii pot ridica rezultatele analizelor medicale postdonare, tot zilnic, în interval orar 8-10,de luni pana vineri, sediul CTS Olt, Slatina. Pentru relatii suplimentare puteti suna la nr de telefon 0349882739.