Doi elevi din Spania, veniţi la Liceul “Alexe Marin“ printr-un proiect Erasmus+, practică la un service auto din Slatina

Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina este și anul acesta gazdă pentru doi elevi din Spania, de la Liceul CIPFP La Costera, Xativa, Valencia, în cadrul proiectului Erasmus+, 2020-1-ES01-KA116-078877 „Practical training to achieve additional qualification and increase cultural and social skills in other European Countries (VIII)”.


Cei doi viitori mecanici auto, Nayara Herrero și Ivalin Georgiev Grozev, își desfășoară stagiul de practică de patru săptămâni, la un service de pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 38B.


  • Foto Doi elevi din Spania, veniţi la Liceul “Alexe Marin“ printr-un proiect Erasmus+, practică la un service auto din Slatina


„Echipa managerială a companiei și întregul staff au dat dovadă de deschidere și dorință de colaborare, oferind tot sprijinul necesar pentru ca mobilitatea Erasmus+ să fie una de succes”, transmite directorul liceului, Valeria Diaconu.