Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost agresaţi de cinci tineri dintr-un sat din Scorniceşti

Scandal în satul Mărgineni-Slobozia, din Scorniceşti, judeţul Olt. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost agresaţi fizic de cinci tineri. Motivul este unul halucinant. Cei cinci s-au enervat, pentru că au aşteptat în trafic, din cauza unor lucrări de canalizare.

Cei trei bărbaţi, bătuţi de tinerii din Mărgineni, dirijau traficul în urma unor lucrări la reţeaua de canalizare. Timpul de aşteptare i-a scos din minţi pe cei cinci, care i-au bătut până când doi dintre ei au ajuns la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.