Detalii şocante despre crima de la Slătioara. Capul victimei a fost aruncat într-o hazna

Un bărbat de 50 de ani, din Slătioara, a fost ucis de un prieten de pahar, cadavrul fiind descoperit în spatele unui supermarket din localitate, miercuri. Crima este una îngrozitoare, victima fiind decapitată. 


Potrivit oamenilor legii, o vânzătoare a unui supermarket din localitate a sesizat Poliţia, după ce a descoperit cadavrul bărbatului. 

„Într-o locuinţă socială aparţinând primăriei localităţii, a fost găsit cadavrul unui bărbat decapitat, cu detaşarea braţului drept, prezentând multiple echimoze şi plăgi contuze la nivelul toracelui. La o distanţă de 15 metri, într-o hazna, a fost găsit capul şi braţul cadavrului cu multiple urme de violenţă. Cadavrul a fost identificat în persoana numitului S.M., în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, jud. Olt”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Potrivit anchetatorilor, marţi, victima a consumat alcool cu un alt bărbat, de de 70 de ani, după care s-au deplasat la locuinţa acestuia din urmă, aparţinând primăriei, iar aici a izbucnit un conflict fizic între ei.

„Agresorul luat un topor cu care i-a aplicat victimei multiple lovituri la nivelul capului şi toracelui, provocând-i decesul. Ulterior, autorul a încercat să se debaraseze de cadavru, sens în care i-a secţionat cu lama toporului capul la nivel cervical, precum şi braţul drept pe care le-a aruncat într-o hazna aflată în apropiere”, mai spun procurorii olteni.

În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a constat că moartea victimei a fost violentă şi a fost cauzată de un politraumatism cranio-cerebral grav (fractură craniană cu înfundare, hemoragie şi contuzie cerebrală) şi traumatism toracic grav (fracturi de stern, costale bilaterale). Decapitarea cadavrului şi detaşarea membrului superior drept s-au putut produce cel mai probabil postmortem, spun procuroii.

Joi, bărbatul de 70 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor calificat şi profanare de cadavre.