Depistat fără permis, un tânăr din Bobiceşti, care a manifestat comportament agresiv, a fost reţinut 24 de ore

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Bobiceşti, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore.  Acesta a fost depistat conducând fără a deţine permis, iar în urma comportamentului agresiv manifestat faţă de poliţişti a fost încătuşat. Părinţii acestuia au intervenit şi ei şi au aruncat cu pietre în autospeciala de poliţie.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Dealul Viilor, din comuna Bobicești, la data de 1 octombrie, ora 23.30, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat tânărului să îi însoțească la sediul unității de politie, în vederea întocmirii documentelor, acesta a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii, motiv pentru care s-a procedat la încatușarea sa.

„În momentul imobilizării, la fața locului au venit două persoane, care au aruncat cu pietre către polițiști, iar una dintre acestea a lovit cu pumnul autospeciala de poliție.

În cauză, polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fiind continuate cercetările, în vederea documentarii activității infracționale”, transmite IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 2 octombrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 24 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.