Daniel Opriţa, după meciul de la Slatina: „Nu ai voie să faci ceea ce am făcut noi, Slatina merita cel puţin un punct”

CSM Slatina a pus presiune, mai ales în actul secund, pe CSA Steaua Bucureşti, care a obţinut cu emoţii cele trei puncte, scor 2-1. Cu mai multă atenţie, Slatina putea egala, iar atitudinea jucătorilor bucureşteni, care au încheiat jocul apărându-se în propriul careu, dar şi cu numeroase trageri de timp, l-au enervat pe Daniel Opriţa, care s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevilor săi.

 

Antrenorul echipei CSA Steaua Bucureşti, Daniel Opriţa, s-a arătat mulţumit doar de rezultat, nu şi de evoluţia elevilor săi, în partida disputată pe Stadionul „1 Mai”, cu CSM Slatina. Tehnicianul formaţiei bucureştene a declarat că echipa sa a suferit ultimele 65 de minute. De altfel, acesta a declarat că le-a atras atenţia jucătorilor săi că meciul nu va fi uşor, după ce i-a urmărit pe slătineni în partida cu Chiajna.

 „Primele 30 de minute a fost bine, spre foarte bine, am reuşit să ne desprindem, să marcăm două goluri, după aceea 60 de minute, 65 cu prelungiri, am suferit foarte mult. Le-am spus la pauză să nu ne relaxăm, să mai înscriem, pentru că vom fi într-o situaţie dificilă. Am avut şansă de 3-0, nu am marcat, s-a făcut 2-1, am rămas şi în zece oameni...Relaxare, atitudine...Sunt mulţumit de cele trei puncte, dar nu de ceea ce s-a întâmplat. Nu ai voi să faci ceea ce am făcut noi. O echipă mare nu face aşa. Trebuie să ai atitudine, până la final. Sunt dezamăgit de cum am jucat pe final, cred că Slatina merita cel puţin un punct astăzi”, a declarat Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua.

 Daniel Opriţa s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, cărora le-a reproşat că nu aşa se comportă o echipă ce se respectă.

 „Trageri de timp...înţeleg portarul, dar jucătorii care stau pe jos, aşteaptă să fie scoşi afara, când noi suntem în inferioritate numerică...trebuie să gândeşti puţin, că îţi laşi echipa în 9. Am strigat şi la Ilie, nu îl durea capul...

 Va fi un campionat echilibrat, cred că vor fi 10-12 echipe care se vor bate la play-off, vor fi acolo, cred că şi o echipă venită din Liga a III-a, care va fi surpriza, care se va bate să prindă play-off-ul, va fi echilibrat...”, a spus Opriţa, care se aşteaptă la un campionat echilibrat.

 Daniel Opriţa a mai declarat că şi-a atenţionat jucătorii că meciul de la Slatina nu va fi uşor şi a avut cuvinte de apreciere la adresa nou-promovatei.

 „Slatina mi-a lăsat o impresie foarte bună. Aleargă, atitudine bună, a avut forţa să revină, să pună presiune pe noi şi cu puţin noroc puteau să egaleze. I-am văzut şi la meciul Chiajna, am fost la meci, mi-au lăsat o impresie bună, puteau să câştige la un scor mai mare la ocaziile pe care le-au avut. Antrenorul a creat o echipă bună, care are atitudine, care joacă cu inima, aşa cum trebuie să joace o echipă”, a conchis Daniel Opriţa.