Daniel Oprescu, după victoria cu Poli Iaşi: „Mă bucur că am reuşit să-i blocăm şi să speculăm punctele lor slabe”

Echipa de fotbal CSM Slatina a reuşit un nou meci senzaţional, pe teren propriu, şi s-a impus cu Poli Iaşi, scor 1-0, la capătul unei partide în care oaspeţii n-au avut situaţii importante de a marca. Slătinenii au punctat pe tabelă prin Doman şi au mai avut câteva ocazii bune.

CSM Slatina se simte bine cu echipele angrenate în lupta pentru promovare. Dacă runda precedentă nu a reuşit să câştige cu nou-promovata CSC Dumbrăviţa, slătinenii au reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, formaţie ce venea cu un nou antrenor pe bancă, astfel de schimbări aducând în general o mobilizare în plus. Cu toate acestea, slătinenii au arătat dorinţă de victorie, din primul, până în ultimul minut şi şi-au blocat perfect adversarii.

Gruparea slătineană a obţinut victorii importante contra unor echipe care au anunţat că luptă pentru  promovare, cum ar fi Concordia Chiajna, Csikszereda Miercurea Ciuc, iar acum Poli Iaşi.

Da, cred că există o motivaţie suplimentară când jucăm cu o echipă care se bate la promovare, dar pe lângă asta, a existat motivaţie în plus şi pentru că noi nu am arătat bine etapa trecută, şi am vrut să arătăm că nu aia este faţa noastră. Mă bucur că am reuşit”, a admis antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a declarat că meciul a fost cu atât mai dificil cu cât formaţia ieşeană şi-a schimbat antrenorul.

A fost un meci dificil. Politehnica Iaşi a adus un antrenor experimentat, care mie îmi place foarte mult, care imprimă o agresivitate echipei, plus că a venit cu un nou sistem de joc şi câteva modificări în primul unsprezece...Spun că a fost dificil, pentru că nu am avut timp foarte mult să vedem la lucru noua formulă. Dar, am analizat foarte bine meciul cu Metaloglobus, pe care ei l-au avut săptămâna trecută, şi se pare că am reuşit să le blocăm punctele forte şi să speculăm punctele slabe”, a mai precizat Daniel Oprescu.

Tehnicianul grupării slătinene a admis că jucătorii săi pot obţine rezultate pozitive contra oricărei echipe, jocul fiind în creştere de la meci la meci.

Poate că la început, da, putea fi considerată echipa noastră una din surprizele Ligii a II-a, acum e certitudine. Cred că echipa a arătat că de la meci la meci poate să joace mai bine şi poate să câştige cu orice adversar, indiferent de calibru. Poli Iaşi are foarte mulţi jucători cu state vechi în Liga I şi chiar în primele ligi din străinătate, o echipă cu un buget mare, cu o organizare bună, dar cred că am avut momente de joc în care am fost peste adversar, momente în care am făcut presing, am recuperat multe mingi, am jucat direct pe poartă, cum a fost faza golului, dar şi alte faze frumoase”, a conchis Daniel Oprescu.

Cu 18 puncte acumulate, CSM Slatina se află în prima parte a clasamentului, aflându-se pe locul şase, însă acesta a fost meciul de deschidere a etapei a unsprezecea, majoritatea partidelor fiind programate sâmbătă, 22 octombrie.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Dinamo Bucureşti. Jocul se va disputa joi, 27 octombrie, de la ora 17.00, şi va fi televizat pe Digi Sport 1.