CSM Slatina, victorie şi în jocul cu CSO Filiaşi. Chindia Târgovişte, ultima adversară din meciurile de pregătire

CSM Slatina s-a impus, scor 3-0 (3-0 la pauză), în penultimul joc de pregătire disputat cu echipa din Liga a III-a, CSO Filiaşi, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai. Sâmbătă, 17 februarie, în ultimul test înaintea jocului oficial cu Corvinul Hunedoara, divizionara secundă slătineană va întâlni, în deplasare, de la ora 11.00, Chindia Târgovişte.

CSM Slatina s-a impus, scor 3-0, în jocul de pregătire cu CSO Filiaşi, susţinut astăzi pe teren propriu. Golurile echipei pregătite de Daniel Oprescu au fost marcate de Cristinel Dinu (min.7), Denis Dragu (min.27) şi Ciobănică (min. 36), toţi  trei juniori în cadrul clubului. Pe teren a intrat, în această partidă, şi jucătorul format  în propria pepinieră, Robert Zorzoliu, în vârstă de doar 15 ani. 

Antrenorul grupării slătinene a utilizat o parte din jucători, ceilalţi urmând să evolueze în ultimul joc de pregătire ce va avea loc sâmbătă, 17 februarie, cu Chindia Târgovişte.

CSM Slatina va începe stagiunea de primăvară cu un joc dificil, în deplasare, contra celor de la Corvinul Hunedoara, care se află pe locul al doilea în clasamentul Ligii a II-a. Partida se va disputa sâmbăta viitoare, pe data de 24 februarie.

CSM Slatina: Velcu, Constantin Radu, Robert Gherghe, Sălcianu, Robert Riza, Silvian Matei (min. 75 Robert Zorzoliu), Donca (min. 75 Dorin Toma), Denis Dragu (min. 75 Leaţă), Ciocâlteu (min. 75 Năstăsie), Cristinel Dinu (min. 75 Raul Popa), Ciobănică (Kayondo).