CSM Slatina, victorie la scor în amicalul cu CSM Slobozia

Echipa de handbal CSM Slatina a susţinut sâmbătă, pe teren propriu, un ultim joc de pregătire înaintea debutului în noul sezon al Diviziei A. Confruntarea cu CSM Slobozia, câştigată la scor, 43-25, a reprezentat şi meciul de prezentare a lotului pregătit de Attila Horvath.

CSM Slatina s-a impus la scor, 43-25, meciul amical susţinut sâmbătă, pe teren propriu, în compania celor de la CSM Slobozia.

Confruntarea a reprezentat un bun prilej de prezentare a lotului pentru stagiunea Diviziei A, în care obiectivul grupării slătinene este revenirea în Liga Naţională.

Campionatul Diviziei A va începe pe data de 10 septembrie, însă CSM Slatina nu are meci programat în prima etapă. Prima confruntare a slătinencelor va avea loc pe data de 17 septembrie, pe teren propriu, cu ACS Spartac Bucureşti.

Marcatoare: Jovana Sazdovska - 11, Sonia Vasiliu - 7, Diana Lixăndroiu - 7, Vanessa Predescu - 3, Gabriela Istratie - 3, Valentina Lecu - 3, Sanja Premovic - 3, Andreea Bogdanovici - 2, Cristina Boian - 2, Adriana Țăcălie - 1, Narcisa Verde - 1.  • Foto CSM Slatina, victorie la scor în amicalul cu CSM Slobozia
  • Foto CSM Slatina, victorie la scor în amicalul cu CSM Slobozia
  • Foto CSM Slatina, victorie la scor în amicalul cu CSM Slobozia
  • Foto CSM Slatina, victorie la scor în amicalul cu CSM Slobozia