CSM Slatina, victorie în meciul din deplasare cu CSM Galaţi

CSM Slatina a câştigat, scor 25-31, duelul din deplasare cu CSM Galaţi, într-o partidă capitală pentru supravieţuirea în Liga Naţională. Handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ au controlat partida de la un capăt la altul şi au reuşit, după 11 înfrângeri consecutive, să obţină un succes extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat meciul din deplasare, cu CSM Galaţi, care era despre a fi sau a nu fi în Liga Naţională, având în vedere rezultatele înregistrate în ultima perioadă. Handbalistele preluate de Adrian Chiruţ aveau doar varianta victoriei pentru a mai spera la salvare şi au reuşit să se impună cu 31-25.

Echipa slătineană nu mai câştigase din etapa a V-a, din deplasarea de la CSM Târgu Jiu, iar astăzi, în runda a XVII-a reuşeşte un succes important, care o menţine cu şanse la salvarea de la retrogradare.

Slătinencele au controlat meciul de la început, până la sfârşit, având chiar şi un avans de 8-9 goluri faţă de adversare.

Marcatoarele echipei slătinene au fost: Andreea Coman – 7 goluri, Diana Lixăndoriu- 5 goluri, Adina Cârligeanu- 2 goluri, Teodora Popescu – 3 goluri, Rebeca Necula -5 goluri, Hermina Olaru-5 goluri,  Bogdanovici, Mara Matea, Striukova şi Fulgoi câte un gol.