CSM Slatina, victorie în deplasarea de la CSM Alexandria. „Mă bucură schimbarea de atitudine”

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus cu 1-0 în meciul susţinut, în deplasare, în compania celor de la CSM Alexandria. Golul victoriei a fost marcat în debutul actului secund de către atacantul Claudiu Dragu. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a apreciat în primul rând schimbarea de atitudine a jucătorilor săi.

Echipa de fotbal CSM Slatina a obţinut toate cele trei puncte în meciul susţinut, în deplasare, în compania celor de la CSM Alexandria, la capătul unei partide dominate în totalitate.

După câteva ocazii ratate în primele 45 de minute, golul victoriei a venit chiar în primul minut din repriza a doua. După o acţiune în dreapta, Cătălin Doman trimite în careu, iar Claudiu Dragu reuşeşte să se debaraseze de adversar şi să trimită, în poartă, din 6 metri, aducând astfel golul ce avea să le aducă succesul slătinenilor.

Este o victorie importantă, care momentan, o readuce pe CSM Slatina în primele şase echipe ale Ligii a II-a, însă etapa se va încheia abia marţi, 5 septembrie, cu duelul dintre CSC Şelimbăr-CSA Steaua. Campionatul se va întrerupe până pe data de 16 septembrie, atunci când gruparea slătineană va evolua, pe teren propriu, cu CSŞ Şelimbăr.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a apreciat în primul rând schimbarea de atitudine a jucătorilor.

În primul rând, este o schimbare de atitudine faţă de etapa trecută. Mă bucur că săptămâna aceasta am reuşit să reglăm problemele pe care le-am arătat cu Unirea Dej. Din punct de vedere tactic, de data aceasta, am respectat tot ceea ce ne-am propus. Am fost primii la minge, nu le-am dat adversarilor şansa să-şi creeze ocazii, am avut situaţii de poartă, iar în cele din urmă am reuşit să marcăm. Repet, mă bucur de atitudinea arătată, acolo s-a făcut diferenţa”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, daniel Oprescu, care a precizat că este posibil să fie perfectat un joc de pregătire pentru sfârşitul săptămânii ce urmează, dată fiind întreruperea campionatului.

CSM Slatina: Dincă, Mitran, Sălcianu, Mondragon (min. 46 Gherghe), Pisăru, D. Toma (min. 70 Ţegle), Silivian Matei, Ciocâlteu, Doman (min. 90 Mircea Donca), Denis Marin, Caudiu Dragu (min.70. Mihai Ion).