CSM Slatina va întâlni echipele Békéscsabai Előre NKSE, HC Zalău și CSU Știința București, în cadrul turneului amical din sala LPS

Echipa de handbal CSM Slatina va susţine, în perioada 7-9 decembrie, pe teren propriu, un turneu de pregătire la care vor mai participa Békéscsabai Előre NKSE (Ungaria), HC Zalău și CSU Știința București. Preţul unui bilet la meciurile amicale este de 10 lei, în timp ce posesorii de abonamente vor avea acces gratuit.

 

În perioada 7-9 decembrie, echipa de handbal va disputa în sala LPS Slatina un turneu puternic de pregătire în compania echipelor: Békéscsabai Előre NKSE (Ungaria), HC Zalău și CSU Știința București.

Prețul unui bilet este de 10 lei, în timp ce posesorii de abonamente au acces gratuit și își păstrează locul, anunţă oficialii echipei CSM Slatina.

CSM Slatina este marea favorită la promovarea în Liga Naţională, după ce în stagiunea trecută a retrogradat.

Partidele oficiale din cadrul Diviziei A se vor relua pe data de 24 ianuarie, cu ultima etapă a turului. Până atunci, handbalistele pregătite de Attila Horvath vor evolua în primele zile ale noului an în Cupa României.