CSM Slatina-Unirea Dej, ultima partidă înaintea play-out-ului

Echipa de fotbal CSM Slatina va întâlni, în ultimul meci din cadrul sezonului regular, pe teren propriu, Unirea dej, formaţie care încă îşi joacă şansele pentru play-off. De cealaltă parte, gruparea slătineană va evolua în play-out, iar fiecare punct contează, chiar dacă slătinenii au un avans liniştitor faţă de echipele din subsolul clasamentului.

Duminică, 12 martie, de la ora 13.00, se vor disputa toate meciurile din cadrul sezonului regular. CSM Slatina, aflată pe un loc la jumătatea clasamentului, cu 26 de puncte acumulate, are un avans liniştitor pentru play-off, însă orice punct contează. De cealaltă parte, Unirea Dej îşi joacă şansele la play-off şi are nevoie de un rezultat pozitiv pe Stadionul „1 Mai”. Prin urmare, confruntarea se anunţă aprig disputată.

Meciul de pe Stadionul „1 Mai” va fi transmis în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene. De asemenea, intrarea este liberă, ca de altfel la toate partidele.

Meciurile din play-off şi play-out, stabilite pe 13 martie, prin tragere la sorţi

După meciurile din ultima rundă, a doua zi, luni 13 martie, Federaţia Română de Fotbal va stabili programul play-off-ului şi play-out-ului, prin tragere la sorţi.

Primele şase clasate vor evolua în play-off şi vor juca tur-retur, în timp ce în play-out vor evolua echipele clasate pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular

În play-out  vor fi stabilite două grupe. În Grupa A vor ajunge clasatele pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18 și 19, iar în Grupa B ajung formațiile care termină pe pozițiile 8, 9, 12, 13, 16, 17 și 20.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.

Vor retrograda în Liga a III-a cinci echipe, ultimele două din fiecare grupă de play-out (locurile 6 și 7), iar echipele de pe locurile 5 din cele două grupe vor juca baraj de menținere în Liga a II-a, în dublă manșă.