CSM Slatina, test util cu CS Universitatea Craiova. „A fost o bună oportunitate de a face un antrenament fizic foarte bun”

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru stagiunea de primăvară, echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, astăzi, în Bănie, un joc de pregătire în compania formaţiei din Liga I, CS Universitatea Craiova. Jocul disputat la baza de pregătire a formaţiei craiovene s-a încheiat cu victoria previzibilă a formaţiei gazdă, care se află în plin campionat, scor 5-0, însă jocul a reprezentat un test foarte util pentru divizionara secundă, mai ales din punct de vedere fizic.

Pentru că partida de pregătire cu Dinamo Bucureşti a căzut, CSM Slatina a răspuns invitaţiei formaţiei din Liga I, CS Universitatea Craiova, de a susţine un joc de pregătire, astăzi, în Bănie. A fost un prilej bun pentru slătineni de a da piept cu una dintre echipele cu pretenţii din primul eşalon fotbalistic, chiar dacă gruparea pregătită de Daniel Oprescu este abia la începutul amicalelor iernii, iar primul unsprezece este departe de a se contura.

Formaţia din Bănie s-a impus cu 5-0, prin golurile marcate de Jovan Marcovic (min. 2, 20), George Cîmpanu (min.30), Alexandru Mateiu (penalty- min. 40) şi Elvir Coljic (min. 48).

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a folosit aproape tot lotul, cu excepţia jucătorilor Hagiu, Palade şi a celor doi portari ,Velcu şi Preduţ. Tehnicianul divizionarei secunde a trimis pe teren formule diferite de start în cele două reprize, iar la final s-a arătat mulţumit în primul rând de modul în care jucătorii săi s-au angrenat la efort.

 „Într-adevăr, am întâlnit o echipă cu pretenţii, cu un nivel de pregătire avansat, sunt în plin campionat, au alt ritm de joc, era normal să fim depăşiţi la toate capitolele. Nu are rost să vorbim despre aceste diferenţe. Pentru noi a fost al doilea joc de pregătire, de fapt am putea spune chiar că a fost primul, având în vedere că cel cu Minerul Costeşti s-a jucat pe un teren plin de apă. Dar, a fost o bună oportunitate de a face un antrenament fizic foarte bun”, a precizat Oprescu, după jocul de pregătire cu CS Universitatea Craiova.

Cât priveşte modul în care decurge pregătirea, Daniel Oprescu s-a arătat mulţumit. De asemenea, nu sunt jucători accidentaţi, iar despre cei nou-veniţi a avut cîteva cuvinte de laudă.

„Am fost foarte mulţumit, astăzi, de Ciocâlteu şi de Anghelina”, a precizat Oprescu, întrebat despre modul în care s-au integrat jucătorii nou-veniţi.

 CSM Slatina (prima repriză): Alexandru Pop, Mitran, Smirnov, Gherghe, Pisăru, Andrei Traşcu, Dorin Toma, George Leaţă, David Oprescu, Cătălin Doman, Mykhaylo Plokhotnyuk.

 CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu, Abel Stan, Sălcianu, Manea, Alexandru Dinu, Anghelina, Şerban, Constantin Radu, Ciocâlteu, Luis Niţu, Neicu.

 CSU Craiova: Popescu, Papp, Gjoko Zajkov, Creţu, Ante Roguljic, Marian Danciu, Jovan Marković, Basilio Ndong, Alexandru Mateiu, George Cîmpanu. Au  mai jucat: Mitrea, Koljic, Hanca, Vînă, Sala, Badelj, K. Tomasec.