CSM Slatina s-a despărţit de Florin Răsdan, Raphael Stănescu, Alin Pisăru şi Alin Ţegle

Divizionara secundă CSM Slatina anunţă primele plecări ale iernii. Mijlocaşii Florin Răsdan, Raphael Stănescu, Alin Ţegle, dar şi fundaşul de bandă stânga, Alin Pisăru, nu vor mai continua la CSM Slatina. Toţi cei patru jucători au evoluat destul de puţin în ultima perioadă, despărţirea realizându-se de comun acord.

Echipa de fotbal CSM Slatina a anunţat primele plecări din cadrul lotului. Jucătorii Florin Răsdan (28 ani),  Alin Ţegle (27 ani), veniţi în vară de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Raphael Stănescu (30 ani), sosit tot în vară, de la Minaur Baia Mare, şi Alin Pisăru (22 ani), aflat în lotul grupării slătinene de mai multe sezoane, nu vor mai continua să evolueze în tricoul grupării slătinene.

Clubul nostru le mulţumeşte pentru activitatea depusă în cadrul echipei şi le urează mult succes în carieră!”, este mesajul transmis pe Pagina de Facebook a CSM Slatina.

Divizionara secundă slătineană a încheiat prima parte a sezonului pe locul 13 în clasamentul Ligii a II-a, cu 20 de puncte acumulate, şi se află la doar trei lungimi distanţă de play-off.

Reunirea lotului sub comanda tehnicianului Daniel Oprescu este programată în prima parte a lunii ianuarie, data exactă urmând a fi anunţată în perioada următoare.