CSM Slatina revine fără puncte din deplasarea de la Şelimbăr, după două goluri primite în câteva minute

Divizionara secundă slătineană a pierdut, scor 2-0, meciul susţinut în deplasare, cu CSC Şelimbăr, golurile fiind încasate extrem de uşor, în doar patru minute, în urma unor greşeli mari în apărare. Totuşi, gruparea slătineană îşi menţine avansul de şase puncte faţă de locul care duce la baraj, însă mai are de luptat pentru salvarea directă. 

CSM Slatina a avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul pe Municipalul din Râmnicu Vâlcea, în minutul 15, când George Leaţă, rămas singur cu portarul după o minge primită pe culoar, a reluat slab, şutul său fiind blocat de portar, ieşit în întâmpinare. Gazdele în schimb, nu i-au iertat, taxându-i la prima mare greşeală. Fundaşul central Smirnov nu reuşeşte să-l blocheze pe Năstăsie, care saltă o minge peste apărare, balonul ajunge la puternicul lor atacant Jordan Gele, care de lângă Sălcianu reia în poartă, din interiorul careului (min. 19). Şelimbăr îşi dublează avantajul, în minutul 23. După o lovitură liberă mingea ajunge în stânga, la Alexandru Luca, care trimite o centrare şutată, în învălmăşeala din faţa porţii, portarul Pop este busculat şi nici el, nici Sălcianu, nu reuşesc să respingă balonul care ajunge în poarta slătinenilor.

Din minutul 27, fundaşul central Smirnov este înlocui cu Gherghe, care dă o mai mare singuranţă apărării, însă slătinenii nu au reuşit până la pauză să reducă din diferenţă, deşi Doman a avut o situaţie bună, o reluare din foarfecă, din interiorul careului, reţinută de portar.

Actul secund i-a adus pe slătineni în superioritate numerică, după ce atacantul Jordan Gele vede al doilea galben, pentru un cot în figură asupra lui Dorin Toma, minutul 55, însă chiar şi aşa, gazdele au ştiut să ţină de rezultat, realizările pe faza ofensivă ale slătinenilor fiind prea puţine.

Constantin Radu a avut o mare ocazie de a marca, în minutul 71, însă voleul său din câţiva metri, după o centrare laterală, s-a dus pe lângă poartă. În prelungirile confruntării, la o acţiune prelungită de atac Ciocâlteu este agăţat în careu, însă arbitrul a făcut semn că jocul poate continua, la scurt timp fiind fluierat finalul partidei.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat total nemulţumit de evoluţia elevilor săi. 

A fost un joc slab. Toată săptămâna le-am atras atenţia că au un jucător foarte periculos, iar fundaşii noştri nu au înţeles asta şi nu au respectat ceea ce le-am cerut. Am primit două goluri extrem, extrem de uşor. De asemenea, avem jucători cărora efectiv le este frică să joace. Există această teamă şi nu înţeleg de ce”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

CSM Slatina îşi menţine totuşi avansul de şase puncte faţă de locul de baraj, după ce Metaloglobus a pierdut în deplasarea de la Miercurea Ciuc, scor 2-1. 

Runda viitoare, gruparea slătineană va sta, următorul joc fiind programat cu Politehnica Timişoara, pe 22 aprilie, pe teren propriu. 

CSM Slatina: Ionuţ Pop, Mitran, Smirnov (min.27 Gherghe), Sălcianu, Pisăru (min.45 Alexandru Dinu), Traşcu, Dorin Toma, George Leaţă (min. 45 Ciocâlteau), David Oprescu (min. 45 Constantin Radu), Cătălin Doman, Luis Niţu (min. 59 Anghelina).