CSM Slatina revine cu un punct din deplasarea de la FC Braşov

Echipa de fotbal CSM Slatina a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la FC Braşov, şi obţine astfel patru puncte din două deplasări consecutive, după ce în urmă cu două săptămâni s-a impus pe terenul celor de la Metaloglobus.

Echipa de fotbal CSM Slatina înregistrează un nou rezultat pozitiv. După victoria din meciul precedent, pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti, gruparea pregătită de Daniel Oprescu încheie la egalitate, scor 0-0, duelul din deplasare cu FC Braşov, obţinând astfel patru puncte din cele două deplasări consecutive.

Slătinenii s-au organizat bine în apărare în primele 45 de minute, iar în actul secund au pus presiune mai mare la poarta adversă. Trei mari ocazii, printre care o bară transversală, au avut jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu, care cu mai multă atenţie puteau bifa o nouă victorie.

Doman recuperează un balon la 16 metri de poartă şi trimite pentru Luis Niţu, care reia din careu, la colţul scurt, însă mingea se scurge pe lângă bara din stânga portarului gazdelor (min.56). La următoarea acţiune, slătinenii au avut o dublă ocazie. Luis Niţu trimite cu capul în transversală, mingea ajunge la Leaţă, care reia sprea poartă, însă goalkeeper-ul braşovean are o intervenţie salvatoare (min.57).

Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 0-0, la capătul unei partide în care CSM Slatina a fost echipa care şi-a creat ocaziile mari de a puncta pe tabelă.

Runda viitoare, CSM Slatina primeşte vizita celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, într-o partidă programată sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai.

CSM Slatina: Pop, Mitran (min.32 Constantin Radu), Sălcianu, Gherghe, Pisăru, Traşcu, Dorin Toma, David Oprescu (min. 70 Trancă), Leaţă (min. 70 Cristinel Dinu), Doman, Luis Niţu (min.70 Popovici).