CSM Slatina, remiză albă cu CS Mioveni în ultimul meci din sezonul regulat. Adversarele din play-out

CSM Slatina a încheiat cu o remiză, scor 0-0, meciul cu CS Mioveni, din cadrul ultimei etape a sezonului regulat. Cu 25 de puncte adunate, play-out-ul pentru CSM Slatina pare a fi unul destul de liniştit. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu va evolua în grupa B, alături de CSA Steaua Bucureşti (28 p.), Chindia Târgovişte(28 p.), Concordia Chiajna (25 p), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (23 p), CS Tunari (16 p) şi Progresul Spartac (1 p). Se vor juca doar meciuri tur, tragerea la sorţi a partidelor urmând să aibă loc marţi.  Ultimele două clasate din fiecare grupă, A şi B, vor retrograda.

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu, din încheierea sezonului regulat, disputat cu CS Mioveni, formaţie ce va evolua în play-off. Confruntarea a fost una extrem de echilibrată, dar şi lipsită de ocazii.

Cu 25 de puncte acumulate, CSM Slatina a încheiat sezonul regulat pe locul al treisprezecelea şi va evolua în grupa B, alături de formaţii care aspirau la ply-off cum ar fi CSA Steaua, Chindia Târgovişte sau Concordia Chiajna.

„Ca şi anul trecut, sunt în seria mai grea, faţă de prima echipă retrogradată avem un avans de 9 puncte. Dacă eram în seria cealaltă, campionatul era jucat. Oricum nu contează, important este să ne facem treaba aşa cum ne-am făcut-o în ultimele trei partide, pentru că în ultimele jocuri am arătat o organizare foarte bună, în primul rând defensivă, şi am şi reuşit să câştigăm un meci în deplasare. Dacă înainte de această etapă, aveam egalitate perfectă acasă-deplasare, trei victorii, trei egaluri, acum avem un punct mai mult acasă. Trebuie să spunem că, şi în acest campionat, am avut cu un meci mai mult în deplasare, fiind oarecum dezavantajaţi.

Se întrerupe campionatul, ca urmare a acţiunilor loturilor naţionale, avem timp să ne punem la punct, să abordăm play-out-ul cu maximă încredere şi să reuşim, dacă se poate, să ne asigurăm liniştea necesară încă din primele etape”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, după remiza cu CS Mioveni.

În play-off vor evolua CSC Şelimbăr, Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara, Gloria Buzău, CS Mioveni şi AFK Miercurea Ciuc.

Suntem bucuroşi că ne-am calificat în play-off încă de etapa trecută, încercăm să acumulăm cât mai multe puncte. Astăzi, am jucat cu o echipă bună a campionatului, ştim că este o echipă agresivă, care se bate pentru fiecare minge, care încearcă să joace un fotbal ofensiv. Ne-am atins obiectivul, pentru că încercăm să acumulăm puncte de la fiecare meci. Sunt fericit de ce a realizat echipa mea, de acum încolo trebuie să ne gândim la play-off. Vom face tot posibilul să promovăm direct, pentru că ştim nivelul Ligii a II-a, e mai greu să te baţi la baraj cu o echipă de Liga I”, a declarat Constantin Schumacher, antrenorul echipei CS Dacia Mioveni.

Grupa B de play-out, din care face parte CSM Slatina:

1.       CSA Steaua Bucureşti    28 puncte

2.       Chindia Târgovişte         28 puncte

3.       Concordia Chiajna         25 puncte

4.       CSM Slatina       25 puncte

5.       Viitorul Pandurii Târgu Jiu          23 puncte

6.       CS Tunari           16 puncte

7.       Progresul Spartac           1 punct  • Foto CSM Slatina, remiză albă cu CS Mioveni în ultimul meci din sezonul regulat. Adversarele din play-out
  • Foto CSM Slatina, remiză albă cu CS Mioveni în ultimul meci din sezonul regulat. Adversarele din play-out
  • Foto CSM Slatina, remiză albă cu CS Mioveni în ultimul meci din sezonul regulat. Adversarele din play-out
  • Foto CSM Slatina, remiză albă cu CS Mioveni în ultimul meci din sezonul regulat. Adversarele din play-out