CSM Slatina primeşte vizita echipei Politehnica Iaşi, vineri, de la ora 15.30

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte vineri, 21 octombrie, de la ora 15.30, pe Stadionul „1 Mai”, aspiranta la promovarea în Liga I, Politehnica Iaşi. Intrarea spectatorilor pe stadion este liberă. De asemenea, meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Meci greu pentru CSM Slatina, în runda actuală a Ligii a II-a. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu primeşte vizita celor de la Politehnica Iaşi, care luptă în actualul sezon pentru accederea în Liga I. Formaţia din Copou vine la Slatina cu un nou antrenor. După plecarea lui Claudiu Niculescu, pe banca tehnică a formaţiei ieşene a fost instalat Leo Grozavu, care înaintea confruntării de pe Stadionul „1 Mai” a declarat că se aşteaptă la progrese din partea echipei sale.

CSM Slatina a avut o perioadă bună, însă vine după un joc pierdut în deplasarea de la Dumbrăviţa, şi va face tot posibilul pentru a obţine puncte din duelul cu Poli Iaşi. Meciul nu va fi însă deloc uşor.

Partida se va disputa vineri, 21 octombrie, de la ora 15.30, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea este liberă. De asemenea, meciul va putea fi urmărit şi la televizor, confruntarea fiind transmisă în direct pe Digi Sport 1.