CSM Slatina primeşte vizita celor de la Unirea Dej

CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 26 august, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, FC Unirea Dej, formaţie ce în stagiunea trecută a prins play-off-ul competiţiei. Intrarea suporterilor pe stadion este liberă. Meciul va putea fi urmărit, de asemenea, şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Unirea Dej. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu vine după un început bun, în care a înregistrat doar rezultate pozitive, iar în confruntarea de sâmbătă va lupta pentru prima victorie de pe teren propriu din acest sezon.

Divizionara secundă slătineană ocupă locul şase în clasament, înaintea duelului de sâmbătă, cu cinci puncte acumulate, în timp ce Unirea Dej se află pe poziţia a 15-a, cu trei puncte adunate.

Meciul se va disputa sâmbătă, 26 august, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai”. Intrarea spectatorilor este liberă. De asemenea, meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.