CSM Slatina pierde, scor 1-0, meciul din deplasarea de la Miercurea Ciuc. „Am primit golul foarte uşor”

CSM Slatina a pierdut, scor 1-0, meciul din deplasarea de la Miercurea Ciuc, la capătul unei partide în care slătinenii au încasat golul extrem de uşor şi nu au reuşit să-şi fructifice niciuna dintre ocaziile create, Donca şi Gherghe având situaţii incredibile de a marca.

CSM Slatina a pierdut, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, la capătul unei confruntări destul de echilibrate, în care diferenţa a fost făcută şi de concentrarea la finalizare, pe lângă golul încasat destul de uşor.

Centrare în mijlocul careului, atacantul Richard Jelena se demarcă bine, fundaşul Alexandru Sălcianu intervine prin alunecare şi pare că trimite în propria poartă. Balonul este posibil să fi fost totuşi deviat de atacantul gazdelor. Cert este că Simion Velcu nu a reuşit să se opună, golul din minutul 33 stabilind şi scorul final al partidei, slătinenii ratând ocazii uriaşe de egalare.

În minutul 70, Mircea Donca trimite un şut de la 16 metri, iar balonul trece milimetric pe lângă transversală, pentru ca tot el să rateze în minutul 77, din poziţie ideală.

Cea mai mare ocazie s-a petrecut în minutul 86, când Robert Gherghe a trecut pe lângă gol. O lovitură liberă bătută în careu, la bara a doua, Gherghe vine lansat şi reia cu capul puternic, însă portarul gazdelor se poziţionează bine şi reuşeşte să scoată mingea.

Şi gazdele au avut şansa majorării, în minutul 87, însă Simion Velcu s-a opus la două şuturi consecutive. S-a terminat 1-0 pentru Mircurea Ciuc, după un meci în care slătinenii n-au reuşit să-şi fructifice situaţiile create.

Oprescu: „Când nu dai gol din astfel de situaţii, e greu să obţii un rezultat pozitiv”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat în primul rând pe maniera în care echipa a încasat golul, dar şi pe ratările din situaţii bune.

„Într-adevăr, raportat la numărul ocaziilor, pentru că am avut situaţii foarte bune de a marca, era echitabil un rezultat de egalitate, dar sunt supărat în primul rând pe golul primit şi maniera în care l-am primit. Primim în continuare goluri foarte uşor. Am avut şi situaţii bune de a marca, dar când nu dai gol singur cu portarul, e greu să obţii un rezultat pozitiv”, a declarat Oprescu.

CSM Slatina va întâlni, în ultimul meci programat în acest an, Progresul Spartac, într-o partidă programată sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.