CSM Slatina pierde pe terenul celor de la SCM Craiova. Striukova, noua achiziţie a echipei slătinene

Echipa de handbal CSM Slatina pierde, scor 28-22, meciul din cadrul ultimei etape a turului actualului sezon, susţinut în deplasare cu SCM Craiova. Handbalistele pregătite de Victorina Bora rămân pe penultimul loc în clasament, cu doar şase puncte acumulate, iar misiunea salvării de la retrogradare este din ce în ce mai dificilă.

Echipa de handbal CSM Slatina nu a reuşit să revină cu puncte din deplasarea de la SCM Craiova. Deşi debutul celor două reprize le-a aparţinut, handbalistele pregătite de Victorina Bora au cedat de fiecare dată în ultimele 10 minute, scor pauză 16-12, scor final 28-22.

Cea  mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost Natalia Striukova, jucătoare nou venită, care a marcat 7 goluri. Handbalista din Ucraina, în vârstă de 25 de ani, evoluează pe postul de intermediar dreapta, fiind transferată în aceste zile.

În urma acestui rezultat, gruparea slătineană încheie turul pe penultimul loc în clasament, cu doar şase puncte acumulate.

Runda viitoare, în prima etapă a returului, gruparea slătineană va primi vizita celor de la Gloria Buzău. Meciul se va disputa sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 12.30, în sala LPS Slatina.