CSM Slatina pierde la scor meciul, din deplasare, cu Gloria Bistriţa

Echipa de handbal CSM Slatina a suferit o înfrângere dură, scor 42-21, în meciul susţinut în deplasare contra celor de la Gloria Bistriţa. Slătinencele pregătite de Adrian Chiruţ au fost conduse din primul, până în ultimul minut, la diferenţă în care nu s-a pus în niciun moment problema echipei învingătoare. Jocul s-a terminat cu o înfrângere usturătoare, după un joc slab atât în atac, dar mai ales pe faza de apărare.

Echipa de handbal CSM Slatina a suferit o nouă înfrângere usturătoare. Gruparea pregătită de Adrian Chiruţ a pierdut la scor, 42-21, meciul susţinut în deplasare cu Gloria Bistriţa. Deşi, era greu de crezut că slătinencele ar putea pune probleme unei echipe cu jucătoare valoroase, precum Gloria Bistriţa, scorul de proporţii ridică semne de întrebare în perspectiva jocurilor decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. CSM Slatina nu a aărtătat deloc bine nici în atac, dar mai ales în apărare, încasând peste 40 de goluri.

Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost Luciana Matea, care a marcat şase goluri, dintre care trei de la 7 metri, în timp ce în tabăra adversă s-a remarcat slătineanca Bianca Bazaliu, care a marcat 11 goluri din 13 aruncări.

CSM Slatina rămâne pe penultimul loc în clasamentul Ligii Florilor, loc retrogradabil, cu doar nouă puncte adunate în acest campionat. Etapa viitoare, CSM Slatina va întâlni, pe teren propriu, CS Măgura Cisnădie, într-o partidă programată pe 30 martie.