CSM Slatina, o nouă victorie cu FC Pucioasa. Gruparea slătineană s-a calificat fără emoţii la barajul final de promovare

Echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat şi returul primului baraj de promovare, disputat în această după-amiază, pe Stadionul 1 Mai, contra celor de la FC Pucioasa şi s-a calificat la cel de-al doilea baraj, în urma căruia se va decide gruparea ce va accede în Liga a II-a.

Susţinuţi în număr mare de către spectatori, CSM Slatina a obţinut o nouă victorie contra celor de la Pucioasa, scor 2-0, în returul susţinut în această după amiază, pe Stadionul 1 Mai. Golurile echipei slătinene au fost marcate de Dorin Toma, care a înscris cu o execuţie frumoasă de la 20 de metri, în minutul 9, şi Rareş Deta, care abia intrat pe teren, a punctat pe tabelă cu un lob peste portar, după o minge recuperată în minutul 68.

CSM Slatina se califică astfel, fără emoţii, scor 4-0, la general, la barajul final de promovare în Liga a II-a, pe care-l va disputa în dublă manşă contra celor de la Odorheiul Secuiesc.

Primul meci de la barajul final va avea loc pe data de 4 iunie, la Slatina, pe Stadionul 1 Mai”, urmând ca returul să se joace pe 8 iunie, în deplasare, pe terenul celor de la Odorheiul Secuiesc.