CSM Slatina, mesaj după retrogradare: „Pentru a reveni în Liga Naţională, avem nevoie de voi, adevăraţii suporteri”

Oficialii echipei CSM Slatina vin cu o primă reacţie, după retrogradarea de pe prima scenă a handbalului românesc, şi-i asigură pe suporteri că proiectul început în urmă cu câţiva ani va continua, iar obiectivul va fi revenirea în Liga Naţională.

CSM Slatina va susţine duminică, 28 mai, cu începere de la ora 11.00, ultimul meci pe prima scenă a handbalului românesc. Proiectul va continua, anunţă oficialii echipei, iar obiectivul în sezonul petrecut la nivelul Diviziei A va fi promovarea.

„Handbalul este unul dintre cele mai  frumoase sporturi pentru că uneori ne face să luăm parte la adevărate povești pline de emoții!

O poveste începută cu ceva timp în urmă, atunci când CSM Slatina a reușit promovarea în Liga Națională, va continua pentru o perioadă scurtă de timp în liga secundă, dar vă promitem că vom încerca să revenim mult mai puternici și mult mai atenți cu anumite persoane din jurul nostru.

Pentru a reveni avem nevoie ca voi, adevărații suporteri, cei care nu trădează și "nu părăsesc corabia atunci când este greu și începe să se scufunde", să ne susțineți în continuare și să reiterăm împreună momentele frumoase petrecute alături de această echipă”, transmit oficialii echipei CSM Slatina.

Biletele pentru ultima partidă din acest sezon vor fi puse în vânzare, în ziua jocului, în faţa sălii LPS Slatina.

De asemenea, vă așteptăm în continuare, în număr cât mai mare alături de noi în ultima etapă din acest sezon, în care echipa noastră va întâlni SCM Craiova, duminică, de la ora 11:00, în sala LPS!

Biletele se vor găsi la sală, în ziua meciului începând cu ora 09:30”, se mai arată în comunicatul postat de CSM Slatina.