CSM Slatina, meci în deplasare cu Dinamo Bucureşti. Partida va fi televizată

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în runda actuală, în deplasare, Dinamo Bucureşti, formaţie ce luptă pentru revenirea în Liga I, după retrogradarea din vară. Meciul este programat în deschiderea etapei a XII-a, joi, 27 octombrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

 

După succesul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu un alt meci dificil, în compania unei echipe de tradiţii, care s-a văzut nevoită să evolueze la acest nivel, după retrogradarea din vară.

Dinamo Bucureşti-CSM Slatina este meciul din deschiderea etapei a XII-a a Ligii a II-a, într-o partidă care se anunţă aprig disputată.

Gruparea slătineană, pregătită de Daniel Oprescu, este una dintre echipele care au surprins prin rezultatele foarte bune înregistrate, aflându-se  pe locul şapte în clasament, la doar un punct de play-off.

De cealaltă parte, Dinamo Bucureşti, pregătită de Ovidiu Burcă, care în stagiunea trecută a antrenat la Slatina, se află pe locul unsprezece, însă clasamentul este echilibrat, aflându-se la doar trei puncte de play-off. Şi dinamoviştii vin după o serie de rezultate pozitive, reuşind să obţină, în ultimele patru etape, trei victorii şi un egal. Prin urmare, meciul va fi deschis oricărui rezultat.

Duelul se va disputa la Giurgiu, pe Stadionul „Marin Anastasovici”, joi, 27 octombrie, de la ora 17.00. Confruntarea va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1.