CSM Slatina luptă pentru promovarea în Liga a II-a. Duelul din deplasare cu Odorheiu Secuiesc, de la ora 17.30

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, de la ora 17.30, în deplasare, Odorheiu Secuiesc, în returul barajului de promovare în Liga a II-a. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Este meciul sezonului pentru formaţia slătineană, care poate reveni, după doar un an, pe scena eşalonului secund fotbalistic.

CSM Slatina luptă, în această după-amiază, pentru promovarea în Liga a II-a. Barajul se reia de la 0-0, după ce în tur confruntarea s-a încheiat cu o remiză albă. Aşadar, duelul de la Odorheiu Secuiesc este finala sezonului pentru gruparea slătineană pregătită de Ovidiu Burcă.

Slătinenii au făcut deplasarea la Odorheiu Secuiesc, luni, iar marţi după-amiază, în preziua confruntării, au susţinut un antrenament pe terenul de joc al adversarului.

Partida se va disputa astăzi, 8 iunie, de la ora 17.30, şi va putea fi urmărită în direct pe platforma FRF.TV,  în baza unui cont creat cu adresa de e-mail.

Dacă după cele 90 de minute de joc, egalitatea pe tabelă se va menţine, se vor disputa două reprize a câte 15 minute. În situaţia în care egalitatea va persista, atunci echipa care va promova în Liga a II-a se va decide la lovituri de la unsprezece metri.