CSM Slatina întâlneşte vineri, în cadrul derby-ului Diviziei A, Activ Ploieşti, iar luni, în sferturile Cupei, CSM Bucureşti

Echipa de handbal CSM Slatina se află în faţa a două partide dificile. Vineri, de la ora 14.00, în deplasare, handbalistele pregătite de Attila Horvath întâlnesc contracandidata la promovare în Liga Naţională, Activ Ploieşti, pentru ca luni, 11 martie, de la ora 17.00, în sala LPS Slatina, să întâlnească CSM Bucureşti, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

Singura echipă din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie, CSM Slatina întâlneşte vineri, 8 martie, de la ora 14.00, în deplasare, CS Activ Ploieşti, ocupanta locului secund în clasamentul seriei. Confruntarea poate fi privită drpet derby-ul Diviziei A, însă CSM Slatina, care are trei puncte peste adversare, dar şi un meci mai puţin disputat, este de departe marea favorită în câştigarea duelului.

După această partidă, luni, 11 martie, de la ora 17.00, în sala LPS Slatina, se va disputa duelul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Românei, cu liderul Ligii Florilor, CSM Bucureşti.

Şi în stagiunea trecută, CSM Slatina a întâlnit, în sferturile Cupei României, CSM Bucureşti, într-o partidă încheiată cu o victorie previzibilă a echipei bucureştene.